Geloof het of niet maar dikwijls is het in Amerika goedkoper om een “ROUNDTRIP” (aansluitend naar verschillende steden vliegen) te boeken dan een rechtsreekse vlucht

besparen in reizen

TIME IS MONEY !

Dit is ook een regel die je goed in het oog moet houden als je vliegtickets wil boeken! De prijzen veranderen elke dag bij sommige vluchten. Veel heeft te maken met de bezettingsgraad van de specifieke vlucht.

Goedkoop vliegen en op reis! Tips goedkope vliegtickets

voor verre reizen (vb. Amerika) kan dit honderden Eurootjes schelen op één vliegticket. Ja, je leest het goed. Goedkoop vliegtickets boeken kan je dus een heel voordelige reis opleveren.

Verre reizen  goedkope vliegtickets zoeken.

Roundtrip? Multi-city? : waarbij je meerdere steden doet (even kort in andere stad verblijft! Is niet hetzelfde als een tussenstop dus he!)

Voorbeeld : Je wilt naar Las Vegas. Dan kan het goedkoper zijn voor de totaalprijs aan vliegtickets om een trip  Brussel-New York,  dagen later vlucht New York-Las Vegas en dan terugvlucht Las Vegas – Brussel dan dat je vliegtickets Brussel-Las Vegas heen-terug boekt!

Test het zelf eens uit. Orbitz.com is hier ideaal voor. Selecteer “roundtrip” of “multi-city” en speel eens met een tussenverblijf in een andere stad.

Enkele websites voor uw jacht op goedkope vliegtickets voor verre reizen :

  • www.kayak.com (goed voor reizen buiten Europa, vergelijkt verschillende maatschappijen)
  • www.expedia.be of www.expedia.com of www.expedia.nl (goed voor reizen buiten Europa, vergelijkt verschillende maatschappijen maar prijzen tussen .BE en .NL site kunnen verschillen!. Goed vergelijken dus ;-))
  • www.ebooker.be (goed voor reizen buiten Europa, vergelijkt verschillende maatschappijen)
  • www.orbitz.com (vluchten en hotels voor Amerika dikwijls heel goede aanbiedingen. Multi-city check! ;-)
  • www.connections.be (gekend om zijn goedkope vluchten naar Amerika!)
  • www.tix.nl (ook weer voor verre reizen)

Je hebt nog veel websites maar bovenstaande gaven ons altijd de beste resultaten en dus het goedkoopste/voordeligste aanbod.

Happy hunting.

BINNENKORT MEER TIPS VOOR TRIPS