Goedkope vliegtickets vinden

Neem uw tijd en vergelijk!

Goedkope vliegtickets zoeken online.

Even de tijd nemen om te vergelijken en een dagje eerder of later vertrekken kan je veel geld besparen bij vliegtickets. Vergelijk dus goed en “speel” eens met je vertrekdagen of dag van terugkomst. Op sommige websites kan je ingeven dat je een speling hebt van vb. 2 dagen rond de initieel gewenste vertrekdag. De website geeft je dan de aanbiedingen van de dag ervoor en erna zodat je mooi voordeliger kan boeken.

Ken je grenzen !

Kijk ook eens rond je heen en over de grenzen. Zo heb je voordelige luchthavens in Nederland en Duitsland zoals Eindhoven, Maastricht, Dusseldorf en Keulen.

Als je weet waar je heen wilt en eens wilt kijken van waaruit er allemaal vluchten zijn naar die stad dan kunnen we je volgende website absoluut aanraden.

Deze site geeft een overzicht welke maatschappijen allemaal naar een stad vliegen. Kies de stad op de kaart en geef de periode in dat je wil gaan en click dan op zoeken. Je krijgt net lijstje van de prijzen voor het gevraagde. :-)! Kan het nog handiger?

Een andere website om voordelige vliegtickets te zoeken is www.chaser.nl

Daar kan je ook weer ingeven vertrekken vanuit Nederland en rondom. Geef bestemming in en na de zoekopdracht kan je dan filteren op luchthavens waar je eventueel zou willen uit vertrekken. Je krijgt de beste actuele prijzen. Cost saving noemen ze dat ;-)

Daarnaast heb je uiteraard meerdere andere websites waar je vliegtickets kan boeken voor stedentrips  zoals :

Have fun!